East Park

Търговски център „Иист Парк“ се намира на бул. „Никола Вапцаров“ №53 А, близо до ЕКСПО 2 000 и отговаря на всички изисквания за модерна, комфортна и високотехнологична работна среда.

Офисите са разположени във висококачествена бизнес сграда, клас „А“, проектирана от италиански архитект, на три офисни етажа и товарно ниво с две овални зелени тераси.

Партерът има луксозно и удобно фоайе, рецепция и кът с мека мебел. Има още, изложбени зали, кафене, банков клон. В допълнение към сградата ще намерите две конферентни зали за 40 души, напълно обзаведени и оборудвани за провеждане на конференции, семинари, курсове и обучения.

ЗА ВРЪЗКА

Константин Владов

Офис площи

тел: +359 877 072 629

email: k.vladov@ipc.bg

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Устойчива сграда
  • Ефективни пространства
  • Оживен район

 

  • Тип: Офис
  • Услуга: Отдаване под наем

КАРТА

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

ДРУГИ ПРОЕКТИ

Phase II of BSR Sofia One

BSR Sofia One е разположен в източната част на центъра на София, в непосредствена близост до Скай Сити Мол, както и до множество административни и държавни институции.

виж повече

Литекс Тауър

Литекс Тауър е една от трите високи сгради, разположени по протежение на бул. „Драган Цанков“, в близост до кръстовището с бул. „Г.М. Димитров“.

виж повече

Търговски център „Европа“

Търговски център „Европа“ със страхотния си микс от офиси, складове, магазини, кафенета, ресторант и спортни зали, е най-големия комлекс от подобен тип в страната. Центърът се състои от висококачествени офисни пространства с различни квадратури.

виж повече