Капитал Форт

Капитал Форт се намира на бул. „Цариградско шосе“, основната артерия, свързваща центъра с летище София, южна и източна България. На минути с кола или метро.

Капитал Форт е впечатляваща, прецизно построена сграда с функционално “open space” пространство. Със своя елегантен и неповторим образ се превръща в архитектурна забележителност на столицата.

Проектът Капитал Форт е разработен от Fort Noks, компанията която стои зад множество осъществени проекти по българското черноморие за последното десетилетие. Отличният дизайн на сградата се дължи на съвместната работа между ATKINS (които създават архитектурата на Бурж ал Араб Дубай) и местен архитект, който е работил над по-голямата част от Бизнес парк София.

ЗА ВРЪЗКА

Константин Владов

Офис площи

тел: +359 877 072 629

email: k.vladov@ipc.bg

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Забележителна сграда, най-високата в София
  • Атрактивност, ефективност и надеждност
  • Достъпна локация за всички видове транспорт

 

  • Тип: Офис площи
  • Услуга: Отдаване под наем

КАРТА

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

ДРУГИ ПРОЕКТИ

Варна 115

Проект "Варна 115" е най-новото и атрактивно архитектурно бижу в градската среда на Варна.

виж повече

Бизнес център Астрал

„Астрал бизнес център“ е бутикова бизнес сграда, клас „А“. Намира се на една от най-атрактивните и бързо развиващите се бизнес зони в столицата – районът на Летище София, пресечната точка между бул. „Христофор Колумб“ и ул. „Профан Таракчиев“, заобиколен от нови бизнес сгради.

виж повече

Сердика Офиси

Сердика Офиси е осем етажно тяло в синергия с Мол Сердика на бул. Синтняково в столицата. Местоположението обуславя гъста мрежа от линии на градски транспорт, лесен достъп с автомобил.

виж повече