Ботевградско логистичен парк

Ботевградско логистичен парк е най-модерният логистичен и складов парк в София.

Местоположението на Проекта е на бул. Ботевградско шосе, съобразено с настоящите изисквания по отношение на складовите помещения и позволява бърз вход и изход от и към магистралите Хемус и Тракия, както и град София.

Парцелът е с площ от 32 000 кв.м. като в него ще се помещават 24 000 кв.м. нови и функционални складове и офиси от най-висок клас, от тях 4 000 кв.м офисни площи и 20 000 кв.м складови. Разположението на складовете може лесно да се трансформира чрез добавяне или премахване на помещения, което гарантира гъвкавост и предвидимост. Съоръжението разполага с паркинг за ТИР, за служители и за посетители, зелени площи и зони за отдих, както и ресторант.

Очакван срок на завършване: Q4 2020 г.

ЗА ВРЪЗКА

Борислав Борисов

Индустриални площи и
капиталови пазари

тел: +359 885 337 421

email: b.borisov@ipc.bg

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Стратегическа локация
  • Отворени пространства
  • Синергична среда

 

  • Тип: Логистика
  • Услуга: Отдаване под наем

КАРТА

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

ДРУГИ ПРОЕКТИ

Мега Мол

Мега Мол е първият търговски център в западната част на София. Намиращ се в ж.к. „Люлин“, с обща търговска площ от 24 000 м², молът предлага над 100 магазина, ресторанти и кафенета.

виж повече

София Офис Център

"София Офис Център" е първият бизнес комплекс в България, подал заявка за сертифициране с престижния британски сертификат BREEAM 2016: Excellent. Разположен на бул. „Цариградско шосе“, в непосредствена близост до станция на метрото и оформящото се бизнес сити, "София Офис Център" предлага голям паркинг за служители и гости на центъра с колонки за зареждане на електромобили.

виж повече

Филто

Бизнес сграда Филто се намира на ул. „Тодор Александров“ №28 – една от най-обещаващите и развиващи се административни търговски площи в центъра на града, близо до метростанция „Опълченска“.

виж повече