„Ирис Естейтс” е агенция за недвижими имоти, която може да ви предложи най-доброто решение за вашето настаняване в София.

http://www.irisestates.bg/

Висок клас строителство, въз основа на усъвършенствана технология и качествено изпълнение на всеки детайл.

http://bigla3.com/bg

Специализирана консултантска компания, предлагаща пълен набор от първокласни професионални услуги и решения в областта на финансите и счетоводството.

http://www.doychevpartners.com/

Първа инвестиционна банка се стреми да продължи да бъде една от най-добрите банки в България, призната като бързо развиваща се, иновативна, клиентски ориентирана банка, която предлага изключителни продукти и услуги на клиентите си, осигурява отлични възможности за кариера на служителите и е социално ангажирана.

http://www.fibank.bg/

СИБАНК е динамично развиваща се търговска банка с 20-годишен опит в предлагането на пълната гама от банкови и финансови услуги и продукти както за гражданите, така и за корпоративните клиенти и малките и средни предприятия. Разполага с широко разгъната клонова мрежа в цялата страна и непрекъснато инвестира в обновяването и разширяването й. Същевременно банката отговаря на съвременното търсене, развивайки дистанционните канали за дистрибуция.

https://www.cibank.bg/bg/

Банка Пиреос България е универсална банка, специализирана в корпоративно банкиране, банкиране на дребно, финансови услуги за малки и средни предприятия, капиталови пазари и лизинг. Банката има дъщерни компании и в други финансови сектори, сред които брокерство на недвижими имоти, проектно финансиране, асет мениджмънт и частно банкиране.

http://www.piraeusbank.bg/

Пощенска банка, с юридическо име „Юробанк България“ АД, e петата по активи банката на българския пазар – модерна универсална банка, която предлага иновативни продукти и финансови решения на своите клиенти.

https://www.postbank.bg/

Райфайзенбанк (България) ЕАД е сред водещите универсални банки в страната, предлагаща банкови услуги във всички сегменти – корпоративно и инвестиционно банкиране, малки и средни предприятия, услуги за физически лица.

http://www.rbb.bg/bg/

VIVACOM е лидер в предоставянето на съвременни телекомуникационни услуги, които отговарят на най-високите професионални стандарти - мобилни и фиксирани гласови услуги, оптичен интернет, цифрова телевизия, до индивидуални телекомуникационни решения, направени по поръчка на клиента.

https://www.vivacom.bg

ДЖИ ПИ ГРУП ООД е специализирана в изграждането на инфраструктурни обекти, промишлени сгради, жилищни комплекси и хотели, в това число и изграждане и поддръжка на бензиностанции, газстанции и съоръжения. В обхвата на дейността на ДЖИ ПИ ГРУП ООД се включва също и ново строителство и реконструкции на хотели и ресторанти, обществени и офис сгради, спортни бази, жилищни комплекси.

http://gpgroup.bg/bg/

UTI е технологична компания, предоставяща иновативни решения за обществото. В същото време, UTI е стратегически партньор, предлагащ на своите клиенти широка гама от услуги, включително: проектиране, изпълнение и въвеждане в експлоатация.

http://www.uti.eu.com/

Специализирана консултантска фирма в областта на финансите и имотите. Предлага широк спектър от услуги във връзка с различните видове активи.

http://www.coreside.eu/

Лендмарк Пропърти Мениджмънт ЕАД е доставчик на комплексни услуги за управление на имоти, съоръжения и други активи. Компанията е създадена през 2007 г. като 100% дъщерно дружество на един от най-големите интегрирани холдинги за недвижими имоти в страната - Алфа Дивелъпмънтс, наскоро преименуван на Лендмарк Холдингс.

http://www.landmark.bg/

Стратегическите цели, към които се стремят намират израз в: Ефективно управление на активите на дружествата от групата по линия на капитала и участие в органите на управление.

http://www.uniongroup.bg/

Творческа лаборатория за иновативни маркетингови решения.