„Ирис Естейтс” е агенция за недвижими имоти, която може да ви предложи най-доброто решение за вашето настаняване в София.

http://www.irisestates.bg/

Висок клас строителство, въз основа на усъвършенствана технология и качествено изпълнение на всеки детайл.

http://bigla3.com/bg

Специализирана консултантска компания, предлагаща пълен набор от първокласни професионални услуги и решения в областта на финансите и счетоводството.

http://www.doychevpartners.com/

Първа инвестиционна банка се стреми да продължи да бъде една от най-добрите банки в България, призната като бързо развиваща се, иновативна, клиентски ориентирана банка, която предлага изключителни продукти и услуги на клиентите си, осигурява отлични възможности за кариера на служителите и е социално ангажирана.

http://www.fibank.bg/

Банка Пиреос България е универсална банка, специализирана в корпоративно банкиране, банкиране на дребно, финансови услуги за малки и средни предприятия, капиталови пазари и лизинг. Банката има дъщерни компании и в други финансови сектори, сред които брокерство на недвижими имоти, проектно финансиране, асет мениджмънт и частно банкиране.

http://www.piraeusbank.bg/

Пощенска банка, с юридическо име „Юробанк България“ АД, e петата по активи банката на българския пазар – модерна универсална банка, която предлага иновативни продукти и финансови решения на своите клиенти.

https://www.postbank.bg/

Райфайзенбанк (България) ЕАД е сред водещите универсални банки в страната, предлагаща банкови услуги във всички сегменти – корпоративно и инвестиционно банкиране, малки и средни предприятия, услуги за физически лица.

http://www.rbb.bg/bg/

VIVACOM е лидер в предоставянето на съвременни телекомуникационни услуги, които отговарят на най-високите професионални стандарти - мобилни и фиксирани гласови услуги, оптичен интернет, цифрова телевизия, до индивидуални телекомуникационни решения, направени по поръчка на клиента.

https://www.vivacom.bg

UTI е технологична компания, предоставяща иновативни решения за обществото. В същото време, UTI е стратегически партньор, предлагащ на своите клиенти широка гама от услуги, включително: проектиране, изпълнение и въвеждане в експлоатация.

http://www.uti.eu.com/

Специализирана консултантска фирма в областта на финансите и имотите. Предлага широк спектър от услуги във връзка с различните видове активи.

http://www.coreside.eu/

Лендмарк Пропърти Мениджмънт ЕАД е доставчик на комплексни услуги за управление на имоти, съоръжения и други активи. Компанията е създадена през 2007 г. като 100% дъщерно дружество на един от най-големите интегрирани холдинги за недвижими имоти в страната - Алфа Дивелъпмънтс, наскоро преименуван на Лендмарк Холдингс.

http://www.landmark.bg/

Стратегическите цели, към които се стремят намират израз в: Ефективно управление на активите на дружествата от групата по линия на капитала и участие в органите на управление.

http://www.uniongroup.bg/

Творческа лаборатория за иновативни маркетингови решения.

Atos е световен лидер в дигиталната трансформация с приблизително 120 000 служители в 72 страни и годишни приходи от около 12 милиарда €. Европейският номер едно в Big Data, киберсигурност, High Performance Computing и дигиталното работно място. Групата предлага облачни услуги, инфраструктура и управление на данните, Бизнес & платформени решения, както и транзакционни услуги чрез Worldline, европейски лидер в сектора на разплащанията.

https://atos.net/bg/bulgaria

България Вендинг Сървисиз стартира през 2002г. и има предмет на дейност разполагане и пълно обслужване на самопродаващи автомати за кафе, топли и студени напитки и закуски.

От момента на създаването си, Дружеството се профилира в закупуване, разполагане и експлоатация на собствени автомати за кафе и топли напитки. Впоследствие, следвайки развитието на пазара на вендинг услуги започва да закупува и разполага собствени автомати за студени безалкохолни напитки и за закуски.

http://bulvending.com/

АТТ БРИЛЯНТ предоставя на своите клиенти, услуги в сферата на почистването и поддръжката на жилищни, промишлени и бизнес-сгради, зелени площи (паркове, градини и др.).

http://www.att-briliantzone.com/home/

ХЪС - ТЪРГОВИЯ И ПРОИЗВОДСТВО НА МЕТАЛИ - Фирма ХЪС ООД е основана през 1990г. с централен офис гр. Пловдив и е с основна дейност Търговия с метали и производство на метални изделия. Компанията е семейна и постига значително развитие след 1998г. През годините компанията инвестира в технологично оборудване, нови и модерни складови бази. Широката гама стоманени продукти и големите складови наличности, дават възможност да се задоволи търсенето на метали и метални изделия в различни сегменти - строителство, машиностроене, последваща преработка, индустриална техника и др.

http://www.husltd.com/bg

KBC - Обединена българска банка (ОББ) е създадена през 1992 г. и е член на групата KBC - международен белгийски банков и застрахователен субект от 2017 г. Понастоящем ОББ е третата по големина банка в България по отношение на активи, втората по големина по отношение на банкирането на дребно и третата по големина за корпоративни заеми. Предлагайки широка, национална клонова мрежа от 227 клона и офиси и 14 бизнес центъра, ОББ обслужва повече от 1,3 милиона клиенти.

https://www.kbc.com/en