Толкова обичаме маратонките, че любовта ни не може да бъде обвързана с просто купуване и продажба. В допълнение към самия магазин Footshop е платформа, която обединява хората.

През 2011 г. собственика решава да комбинира интересите си и така е основана Footshop - компания за маратонки, креативност и градски начин на живот. Излиза с идеята да продава лайфстайл вместо кецове за скейтборд и затова Footshop започна постепенно да добавя към асортимента си марки като Adidas, Nike, Asics и много други. През 2015 г. Footshop навлеза в света на магазините за първокласни маратонки, като се присъедини към семейството на консорциума Adidas, а от това Чехия получи ограничени колекции от маратонки Adidas, включително колекцията на YEEZY от Kanye West . За да добавят към този успех, много световно известни компании реагираха и Footshop успя да получи световната дистрибуция на най-високо ниво от Vans, Reebok, Puma.

http://www.footshop.bg/bg

FULLA MODA е компания основана през 1998 г. в Анкара. Моден бранд с 30 годишна история , чиито дрехи са съчетание от високо качество, изисканост на разумна цена. FULLA MODA e сред най-известните компании за разработка и производство на дамска, мъжка и детска мода в Турция. Днес облеклата им са разпознаваем бранд за всеки и са широко представени в основните търговски центрове и локации с преуспяващ бизнес в Турция и на Балканите.

https://www.fullamoda.com

Atos е световен лидер в дигиталната трансформация с приблизително 120 000 служители в 72 страни и годишни приходи от около 12 милиарда €. Европейският номер едно в Big Data, киберсигурност, High Performance Computing и дигиталното работно място. Групата предлага облачни услуги, инфраструктура и управление на данните, Бизнес & платформени решения, както и транзакционни услуги чрез Worldline, европейски лидер в сектора на разплащанията.

https://atos.net/bg/bulgaria

ХЪС - ТЪРГОВИЯ И ПРОИЗВОДСТВО НА МЕТАЛИ - Фирма ХЪС ООД е основана през 1990г. с централен офис гр. Пловдив и е с основна дейност Търговия с метали и производство на метални изделия. Компанията е семейна и постига значително развитие след 1998г. През годините компанията инвестира в технологично оборудване, нови и модерни складови бази. Широката гама стоманени продукти и големите складови наличности, дават възможност да се задоволи търсенето на метали и метални изделия в различни сегменти - строителство, машиностроене, последваща преработка, индустриална техника и др.

http://www.husltd.com/bg

Бос Фешън е мултибранд компания предлагаща италиански и испански маркови дрехи. На българския пазар присъства от 2014 г., предлага на клиентите си стилни и винаги модерни облекла на изключителни цени. Магазините ни на компанията са със следните локации: София, Перник, Пловдив, Плевен и Стара Загора.

https://www.onlinebosfashion.com/

BOOKTRADING – модерната книжарница за класици в четенето!

www.booktrading.bg - онлайн книжарница за поръчки от България и чужбина. Книжарници в София, Варна, Велико Търново и Габрово.

Книжарници BOOKTRADING предлагат модерна и приятна обстановка за своите посетители, адекватно консултиране и съдействие от квалифициран персонал, както и съвременни технологии, улесняващи обслужването на клиента.

https://www.booktrading.bg/

КОМСЕД е сред водещите и най-бързо развиващи се участници на пазара на детските играчки, бебешките и детски принадлежности. Фирмата има 4 регионални центъра: в София, Пловдив, Варна и Сл. Бряг и 20 ритейл магазина в София, Пловдив, Велико Търново, Плевен, Варна, Бургас и Стара Загора с обща площ от над 11,000 кв.м. и 91 мини обекта.

КОМСЕД е изключителен дистрибутор и директен вносител за България на водещи световни марки в областта на детските играчки.

https://www.comsed.net

Медийна група България вече 28 години е най-големият издател на печатни медии в страната и една от водещите информационни онлайн групи.

Нашата цел – да информираме честно!

Предоставя на своите читатели автентична, достоверна и обективна информация за новините такива, каквито са!

Портфолиото включва: всекидневни вестници, електронни медии, списания, седмични вестници, книги, утвърдена платформа за организиране са събития.

https://www.mgb.bg

Супермаркетът разполага с 2000 кв.м. търговска площ. Предлата на клиентите си висококачествени селекции от хранителни продукти, стоки за дома и биоразнообразия. Разделянето на отделни зони прави пазаруването в него истинско удоволствие. Природата е основен акцент в интериорите на магазина, а декорите са стилизирани в модерен градски микс. . Мисия на ПАРКМАРК е да предложи широк диапазон от висококачествени маркови артикули, с които да задоволим и най-изтънчения вкус. Разполага с оформена Био зона, също и богат избор от български и вносни хранителни продукти.

https://www.facebook.com/Parkmarket

"София Билдинг Къмпани" е българска строително-инвестиционна компания, създадена през март 2004 г.

Компанията изгражда жилищни и търговски обекти в цялата страна, инвеститор в столичния комплекс Цариградски. Утвърден български предприемач с внушителен опит в реализацията на жилищни, офис и подобен тип проекти.

"София Билдинг Къмпани" е инвеститор в най-големия комплекс от затворен тип в България – "Цариградски" с РЗП около 160 000 кв.м. Плановете на компанията са жилищния комплекс да не остане самостоятелна единица в района, а живущите в него да разполагат и с модерна инфраструктура, търговски обекти и множество атракциони в близост до него.

Sofia Building Company is a Bulgarian construction and investment company established in March 2004.

https://www.sof-build.com

Компанията е дъщерно дружество на фирма “Новотехпром“ ООД и фирма „Алфа-Метал“ ООД, имащи предмет на дейност в различни направления: внос и търговия с кулони поцинкована и пластифицирана ламарина, производство на ламаринени LT профили, Steel service center услуги за обработка на стомана, листов разкрой , огъване и производство на кант профили, профили за сухо строителство, касетъчни профили за послоен монтаж ,термопанели и метални керемиди , индустриална хладилна, климатична, енергетична и вентилационна техника, в които фирмата е с лидерски позиции и 30 годишен опит в бранша.

http://shoselov.com

„Новотехпром“ ООД е българска компания създадена през 1989 г. със седалище в гр. Стара Загора. Нашата мисия е да удовлетворим желанията на нашите клиенти и да допринасяме за развитието на техния бизнес. Лоялност, отговорност и компетентно отношение са нашите водещи цели. Това , което ценим най-много, са дългосрочните партньорства за създаването на устойчив бизнес, открита комуникация и взаимен растеж. Фирмата оперира в три направления: ламарина, профили и термопанели; индустриална хладилна и климатична техника; изграждане и отдаване под наем на собствени складови бази.

http://new.novotechprom.com/

BulMag е верига български супермаркети, която вече повече от 20 години расте и се развива на пазара. Историята ни започва през ноември 1995 година с малко магазинче, разположено върху 18 кв.м. площ. През 2003 година се създава Търговска верига „СВА”, която включва 260 супермаркета в България, а през 2009 година изградихме собствен Логистичен център в гр.Шумен. През 2015 година фирма „Трънчев” ООД напуска търговска мрежа „СВА” и създава собствена търговска марка – BulMag, която обединява 14 супермаркета. Основна цел на търговска верига BulMag е да предложи на своите клиенти широк избор от качествени продукти на утвърдени български производители и вносни стоки. В бъдеще BulMag и се очаква скоро да бъде част от ускорения растеж на онлайн търговията в България.

https://www.bulmag.org

Фирма "Ем Комплект Сервиз" ООД стартира дейността си преди повече от 20 години. Днес е водеща фирма в бизнеса с авточасти със складовете си “на едро”, импортната и експортната си дейност, както и с веригата си магазини.

Отделено развива сервизна дейност, тясно специализирана в изпускателни системи и др. Разполага с няколко автосервиза: автосервиз "Павлово" , автосервиз "Люлин“ и автосервиз в жк.” Дружба” 2.

http://www.emk-service.com/

През август 2015 г. Aryzta AG успешно придобива Форнетти, като по този начин открива нова глава в историята на най-голямата и най-успешна компания за пекарски изделия в Унгария. Целта по това време днес вече е реалност: Форнетти се превърна в световноизвестна, международна, голяма корпорация с унгарски корени. Всеки ден милиони европейци избират нашите висококачествени продукти и ги купуват от търговските ни и франчайз партньори. Нашата цел и бизнес философия няма да се променят и за напред: с нашите колеги се стремим да развиваме и в бъдеще успеха на нашата компания и продукти.

http://www.fornetti.bg

Фирма „Джой Фешън" ЕООД е основана през 2002 година и е собственик на търговските марки Grand Optics, Joy Optics, ZEISS VISION CENTER, Kid Optics, OptoSport и Polaroid Shop.

Обектите на Grand Optics & Joy Optics към момента са над 50 и са разположени в София, Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Благоевград, Русе, Велико Търново, Плевен, Хасково, Сливен и Враца.

Оптиките разполагат с най-съвременно оборудване и специализирана техника за рефракция.

Нашата мисия е да осигуряваме на своите клиенти и партньори най-високо качество и коректност във всяко едно отношение.

http://www.joyoptics.bg/

КИНОПОЛИС е верига от кино салони с обекти в Габрово, Карлово и Плевен и Велико Търново.

Също верига от лятно кино в Приморски, Ахтопол, Сапарева баня и Велико Търново.

Всички кина разполагат със съвременна цифрова кинопрожекционна техника, Dolby Digital озвучителна система, сребърен екран и удобни столове.

http://www.kinopolis.bg

Верига магазини OUTLET ГЕРМАНИЯ предлагат на клиентите си оutlet колекции на световни брандове като VERO MODA, JOY SPORTSWEAR, HAKRO, JAMES&NICHOLSON, JACK&JONES, TOM TAILOR, ONLY, PUMA и други световноизвестни марки. Стоките съчетават в себе си високо европейско качество и един приятен бонус към него – достъпни цени. Нашите стоки са предназначени за цялото семейство. Има за всекиго по нещо – за всяка възраст и всеки вкус. Магазините на компанията са със следните локации: София, Варна и Добрич.

http://www.myoutlet.bg/

Първият магазин Рая е открит през 2000 г. в гр. Варна с основна дейност продажба на висококачествени детски играчки. В момента верига магазини RayaToys може да откриете в София, Варна, Бургас и Търговище, а внасяните от нас марки са на най-добрите световни лидери в бебешките стоки и детските играчки.

RAYATOYS - означава Раят на детските играчки. При нас играчките и децата се озовават в един нов свят от разнообразие, изобилие и качество.

http://www.rayatoys.com/

SDI

SDI е първият застрахователен брокер, създал верига от офиси за застрахователни и финансови услуги на територията на България.

SDI е съучредител и член на Българската Асоциация на Застрахователните Брокери (БАЗБ). Компанията е основана в началото на 2004 г. от екип с дългогодишен професионален опит в областта на застраховането. От 2012 г. SDI е застрахователен брокер №1 по данни на Комисията за финансов надзор. Веригата наброява над 180 офиса в 35 града на България, в които работят отлично подготвени специалисти. SDI осигурява на своите клиенти компетентна правна помощ при настъпване на щета с цел получаване на справедливо застрахователно обезщетение.

http://www.sdi.bg

„Соломед“ ЕООД – доставчик на висококачествени медицински изделия, решения и техника.

Основана през 1993 Соломед е фирма с дългогодишен опит и огромно разнообразие от продукти на пазара за лекарства, консумативи и медицинска апаратура. Соломед е дистрибутор на водещи световни компании. Ние целим да въведем и предоставим на българските болници най-иновативните медицински технологии, продукти и решения. Според нас пациентите заслужават най-високо ниво на медицинско обслужване и да бъдат лекувани с най-качествените лекарства, консумативи и апаратура достъпни на световния пазар.

https://solomed.eu/

Първа инвестиционна банка се стреми да продължи да бъде една от най-добрите банки в България, призната като бързо развиваща се, иновативна, клиентски ориентирана банка, която предлага изключителни продукти и услуги на клиентите си, осигурява отлични възможности за кариера на служителите и е социално ангажирана.

http://www.fibank.bg/

Пощенска банка, с юридическо име „Юробанк България“ АД, e петата по активи банката на българския пазар – модерна универсална банка, която предлага иновативни продукти и финансови решения на своите клиенти.

https://www.postbank.bg/

Райфайзенбанк (България) ЕАД е сред водещите универсални банки в страната, предлагаща банкови услуги във всички сегменти – корпоративно и инвестиционно банкиране, малки и средни предприятия, услуги за физически лица.

http://www.rbb.bg/bg/

VIVACOM е лидер в предоставянето на съвременни телекомуникационни услуги, които отговарят на най-високите професионални стандарти - мобилни и фиксирани гласови услуги, оптичен интернет, цифрова телевизия, до индивидуални телекомуникационни решения, направени по поръчка на клиента.

https://www.vivacom.bg

KBC - Обединена българска банка (ОББ) е създадена през 1992 г. и е член на групата KBC - международен белгийски банков и застрахователен субект от 2017 г. Понастоящем ОББ е третата по големина банка в България по отношение на активи, втората по големина по отношение на банкирането на дребно и третата по големина за корпоративни заеми. Предлагайки широка, национална клонова мрежа от 227 клона и офиси и 14 бизнес центъра, ОББ обслужва повече от 1,3 милиона клиенти.

https://www.kbc.com/en

ДЗИ е дружеството с най-дълга история и опит на българския застрахователен пазар. Компанията, символ на застраховането в България, разработва и предлага пълна гама продукти в направления Общо застраховане и Животозастраховане, както и продукти, свързани с покриване на здравни рискове.

ДЗИ получава подкрепа и на международно ниво, след като стана част от белгийската банково-застрахователна група КВС.

https://www.dzi.bg

Лендмарк Пропърти Мениджмънт ЕАД е доставчик на комплексни услуги за управление на имоти, съоръжения и други активи. Компанията е създадена през 2007 г. като 100% дъщерно дружество на един от най-големите интегрирани холдинги за недвижими имоти в страната - Алфа Дивелъпмънтс, наскоро преименуван на Лендмарк Холдингс.

http://www.landmark.bg/

Стратегическите цели, към които се стремят намират израз в: Ефективно управление на активите на дружествата от групата по линия на капитала и участие в органите на управление.

http://www.uniongroup.bg/