Мая Балтаджиева

Мая Балтаджиева

УПРАВЛЯВАЩ ПАРТНЬОР

Мая Балтаджиева се присъединява към IPC през 2015г., след 14 годишна успешна кариера в областта на недвижимите имоти в България. В българския партньор на Cushman & Wakefield – Фортън, тя е била директор на отдел “Управление на имоти и активи”...

виж повече

Христо Ангелков

Христо Ангелков има дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти. Голяма част от опита му е свързан с ИРИС Трейд – консултантска компания за недвижимо имущество.

виж повече

Борислав Борисов

Борислав Борисов

ТЪРГОВСКИ ПЛОЩИ И
УПРАВЛЕНИЕ НА ИМОТИ

Борислав Борисов се присъединява към IPC с дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти. Негови знакови успехи включват развитието и управлението на първия търговски център извън София – Мол Велико Търново.

виж повече

Борислав Лилков

Борислав Лилков

ИНДУСТРИАЛНИ ПЛОЩИ И
КАПИТАЛОВИ ПАЗАРИ

Борислав Лилков се присъединява към IPC през 2015г. с повече от 11 години успешна кариера в сферата на бизнес имотите. Неговата кариера започва във Фортън Интернешънал като Старши консултант в отдел Офис площи.

виж повече

Жанета Иванова – Георгиева

Жанета Иванова – Георгиева

ОФИС ПЛОЩИ И
УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОЕКТИ

Жанета Иванова- Георгиева се присъединява към IPC през 2018 с над 13 години опит в областта на управление на недвижимите имоти, от които три са на топ мениджърска позиция. Работила успешно в международни компании и като консултант, и като инвеститорски контрол в процеса.

виж повече